the town of smaragden

the town of smaragden
"the beat of the seaport"

zaterdag 14 november 2015

de Burcht Runkel aan de Lahn

Eigenlijk, nu wij al zoveel van de ernstige volksziekte kanker hebben begrepen en in onderzoek genomen en nog aan de uitwerking van gegevens willen geraken voor het einde van dit jaar, zou het in de rede liggen om een uitvoerig expose in te wachten op het gebied van medicinale bestrijding en radiologische behandeling na operatie. Evenwel, in het verloop van ons joyeuse onderzoek naar de wildgroei van cellen, is het ons duidelijk geworden dat er een samenhang bestaat tussen de uiteenlopende vormen van gezagsuitoefening en hun verval binnen Europa en het voorkomen van de ziekte die ons gevalt in deze regelen hier te behandelen.
 
deze vorm van strijd met kanker is mij ook
een keer overkomen en de angst lag niet bij mij/
Nessos en Deianeria - Guido Reni

Ter keuze van de verantwoordelijke instemming van de overheden hebben wij derhalve besloten voor enige tijd gezag uit te oefenen in onze landsheerlijke belangen in de Nederlanden vanuit het gezichtspunt van de bewezen relationele eenheid terzake van de plaatsing van de gezagsbekledingen bij de burcht Runken - Biondsrepubliek Duitsland - hierboven in de fotografische weergave na aanpassing van ons atelier zichtbaar gesteld. Te zien zijn in het bijzonder de wateroverloop van de Lahn en de brug van Runken. Omtrent de jaartelling en objectieve gegevens behoeven in Nassau de twijfelende redenen van ons hart niet de boventoon uit te oefenen, het landsheerlijke belang tot Runken heeft gezag bij de actien van de plaatsverkiezing voor de Kroon der Nederlanden.

Wij voeren de titel : 'il venra le temps' na ampele overweging gekozen in de file Berry-le conte.

Het is mijn verwachting dat onze prinsbisschoppelijke tewerkstelling tot een betere beheersing van de verhoudingen tussen de natuurlijke situatie van een locatie en de potentiele patientuur onder de bewoners van de Heerlijkheden te mijner voorkennis in mijn patronage opgenomen zal leiden.
De titel van mijn deelbaan in het onderzoek van deze signatuur luidt :

le depute-conservatrice - de gedeputeerde conservator
je kunt nog zoveel menen te zijn, als er geen baan- of functie inzicht bij hoort loopt het uit op het zoveelste hoofdstuk in de rubriek: 'vervelend dagboek' 

Wij danken onze geattacheerden bij voorbaat voor beslissingen in gevolgtrekking op deze hypotecaire leenrechterlijke aanvaarding van het ons toekomende gezag.
Serieus moet je deze behandeling uiteraard niet nemen, de gedachtengang ligt meer in de lijn  van denken van onze gemeentelijke cliniclown.
Clemens
– groothertog van Buerlingen Berg

Ten huize Hertenduin in het ambachtsdomein ons toegestaan vanwege Ernst van Eeghen en de
Overdrachtsvraagstukken van Eigen inzichtelijkheid in het Heerlijkheidsgebied Berkenrode
Vraagstuk : 'wij keerden terug en vonden er ons huis' / CL7*fir         |ingewikkelde logica in 3D

Moliere – ecole des femmes
Provenance : Courrier pour Windows 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten